Træterrasser

Ny træterrasse, så du kan nyde livet ude i din have?

 

Private

Erhverv

Træterrasser

Ny træterrasse, så du kan nyde livet ude i din have?

Havekrigeren er udlært tømrer og bygger gerne den træterrasse, som du drømmer om. Det vigtigste for os er at lytte til dine ønsker, så vi kan bygge en terrasse, der lever op til dine forventninger. En træterrasse skal være smuk, solid og funktionel.

Vi bygger terrasser, der er hævet over jorden og forsynet med rækværk og trapper. Vi bygger terrasser, der står på jorden – som et skibsdæk omkring dit hus. Vi bygger i alle forskellige træsorter og nuancer.

Måske har du en helt klar idé om, hvad du vil have – eller et billede af en løsning, du godt kan lide. Så tager vi den bare derfra.

Hvis du derimod er i tvivl, så giver vi dig gerne sparring ud fra vores viden og erfaringer. Vi vejleder dig om fordele og ulemper ved de forskellige træsorter og typer af terrasser. Skal det være hårdt træ eller en løsning med komposit? Hvor mange år kan du forvente, at de forskellige træsorter holder? Vi inddrager alle aspekter såsom stil og udtryk, vedligeholdelse, holdbarhed, materialepriser og anslåede antal arbejdstimer. Så kan du træffe dine valg på et oplyst grundlag.

Havekrigeren bygger træterrasser på hele Fyn og i trekantområdet. Vi går også i krig med din terrasse! Kontakt os for at få et godt tilbud. Fine priser for et godt og solidt stykke arbejde!

Services

Hvad vi tilbyder

Private

Erhverv

Græs & Rullegræs

Havekrigeren anlægger din græsplæne, så du får en robust og jævn plæne

Læs mere

Træfældning

Skal du have fældet et højt træ, en hæk eller et buskads?

Læs mere

Bortkørsel af jord

Der er andre kampe at kæmpe – så overlad du bare denne opgave til Havekrigeren!

Læs mere

Vi servicere alle typer kunder

Erhverv

Kirker

Husejer

Skoler

Offentlige

Parker

Om os

Havekrigeren har base i Årslev, men kører til opgaver for private husejere på hele Fyn og i trekantområdet. Selvfølgelig skal det give mening for begge parter, hvis vi kører langt efter en opgave.

 

Følg os