Træfældning

Havekrigeren kommer gerne ud og fælder træer for dig.

 

Private

Erhverv

Træfældning

Skal du have fældet et højt træ, en hæk eller et buskads?

Havekrigeren går gerne i krig med opgaven. Vi sørger for en sikker og forsvarlig træfældning.

Store, gamle og meget høje træer er ofte smukke. Det sker dog af og til, at stammen på et gammelt træ rådner, så træet er i fare for at vælte, når det stormer. Eller det sker, at træet skygger for vores egen eller naboens terrasse – eller at det slet og ret kommer i vejen for nye idéer og planer, vi har med vores have. Så må træet fældes – og det er ikke en nem opgave for den helt almindelige haveejer.

Havekrigeren har respekt for, at store og høje træer skal fældes med forsigtighed og gode forholdsregler. Ved topkapning bruger vi enten træklatring eller lift. Det afhænger af den konkrete opgave, såsom træets placering og højde, samt hvor meget plads der er omkring træet.

Vi fælder også hele hække eller buskadser, hvis du har nye planer for stedet. Nogle gange trænger hækken til at blive klippet helt ned og ’genstartet’, hvis den igennem flere år er blevet klippet forkert eller skævt. Andre gange skal hækken eller buskadset bare helt væk, så der bliver plads til nye spændende ting.

Stubfræsning

Hvis du ønsker at anlægge græsplæne eller andet, hvor træet eller hækken stod, så fræser vi stubben. Så skal du ikke vente på, at stubben nedbrydes i naturens tempo, men kan gå direkte i gang med de nye planer, du har for stedet.

Bortkørsel af haveaffaldet

Vi tager os gerne af opgaven med at skaffe haveaffaldet bort – ligesom vi ved anlægsarbejde skaffer dig af med jord. Det kan du læse mere om her.  

Services

Hvad vi tilbyder

Private

Erhverv

Græs & Rullegræs

Havekrigeren anlægger din græsplæne, så du får en robust og jævn plæne

Læs mere

Træterrasser

Ny træterrasse, så du kan nyde livet ude i din have

Læs mere

Bortkørsel af jord

Der er andre kampe at kæmpe – så overlad du bare denne opgave til Havekrigeren!

Læs mere

Vi servicere alle typer kunder

Erhverv

Kirker

Husejer

Skoler

Offentlige

Parker

Om os

Havekrigeren har base i Årslev, men kører til opgaver for private husejere på hele Fyn og i trekantområdet. Selvfølgelig skal det give mening for begge parter, hvis vi kører langt efter en opgave.

 

Følg os