Græs & Rullegræs

Såning af græs eller rullegræs?

Private

Erhverv

Græs & Rullegræs

En ny fin græsplæne er et smukt syn. Havekrigeren anlægger din græsplæne, så du får en robust og jævn plæne, som både er en fryd for øjnene og de bare tæer.  

Måske skal græsplænen udvides eller omlægges. Måske skal den anlægges helt fra bunden et nyt sted. Måske skal grunden først graves igennem, og jorden jævnes, så du får en plan flade eller nogle smukke kurver. Vi kigger på stedet og tager en god snak om dine ønsker og behov, så vi kan finde frem til den bedste løsning. Det handler også om, hvad græsplænen skal bruges til.

Såning af græs eller rullegræs?

Vi kan enten så græsset eller lægge rullegræs. Valget af løsning afhænger dels af din økonomi og dels af din deadline for opgaven.

Med såning af græs får du en billig løsning, men også en løsning, hvor du skal være tålmodig og give græsset tid og ro til at vokse. Rullegræs koster lidt mere, men så kan du til gengæld tage din græsplæne i brug næsten med det samme.

Havekrigeren anlægger græsplæner på hele Fyn og i trekantområdet. Vi går også i krig med din nye græsplæne eller dine grønne arealer. Kontakt os i dag, så vi kan lave en aftale!

Services

Hvad vi ellers tilbyder

Private

Erhverv

Træterrasser

Ny træterrasse, så du kan nyde livet ude i din have?

Læs mere

Træfældning

Skal du have fældet et højt træ, en hæk eller et buskads?

Læs mere

Bortkørsel af jord

Der er andre kampe at kæmpe – så overlad du bare denne opgave til Havekrigeren!

Læs mere

Vi servicere alle typer kunder

Erhverv

Kirker

Husejer

Skoler

Offentlige

Parker

Om os

Havekrigeren har base i Årslev, men kører til opgaver for private husejere på hele Fyn og i trekantområdet. Selvfølgelig skal det give mening for begge parter, hvis vi kører langt efter en opgave.

 

Følg os