Profil

Patrick Jensen er din Havekriger

 

Profil

Patrick Jensen er din Havekriger. Med 4 års erfaring i anlægsbranchen har han prøvet lidt af hvert inden for grønt anlægsarbejde. Desuden er Patrick uddannet tømrer.

Interessen for haver og anlægsarbejde kommer ikke ud af det blå. Patricks mor har nemlig 15 års erfaring med grønt anlægsarbejde, så ’de grønne fingre’ ligger til familien!

Vi holder os til det enkle princip, at en aftale er en aftale.  Det skaber et godt udgangspunkt for samarbejdet, at vores kunder oplever, at vi holder vores ord, og at vi er punktlige.

Helt centralt er det naturligvis, at du som kunde bliver tilfredse med resultatet, så du kan nyde din have i mange år frem. Og heldigvis giver vores eksisterende kunder udtryk for, at de er glade for det, vi laver for dem.

Vi tager os tid til den gode dialog. Når vi får en grundig snak med dig, så får vi også en god idé om, hvad du gerne vil have. Desuden kommunikerer vi løbende undervejs i projektet – og sørger for at inddrage dig, hvis der opstår komplikationer eller uventede situationer.  

Du er altid velkommen til at ringe til os. Så tager vi en snak om din opgave. Vi byder ind med vejledning og faglig sparring i forhold til dine idéer, så du får det bedste resultat i sidste ende.

Hvis det er muligt, giver vi gerne et prisoverslag over telefonen. Vi kommer dog stort set altid ud og mødes med dig og ser på det konkrete sted, inden vi giver en fast pris på den løsning, vi sammen har talt os frem til.

Havekrigeren kører til anlægsopgaver på hele Fyn og i trekantområdet.

Jeg kan varmt anbefale havekrigeren Patrick bekæmper alt det du ikke selv orker, og han gør det med et smil
han er meget imødekommende og lytter til dine behov og kommer gerne med forslag.

 

Tina Jensen

Vi servicere alle typer kunder

Erhverv

Kirker

Husejer

Skoler

Offentlige

Parker

Om os

Havekrigeren har base i Årslev, men kører til opgaver for private husejere på hele Fyn og i trekantområdet. Selvfølgelig skal det give mening for begge parter, hvis vi kører langt efter en opgave.

 

Følg os